به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر غلامحسین الهام با اعلام این مطلب افزود: طبق ماده واحده این قانون دولت اجازه دارد ظرف مدت سه سال کارکنان رسمی، پیمانی و قراردادی وزارتخانهها و مؤسسات دولتی را که حداقل بیست و پنج سال سابقه خدمت قابل قبول داشته باشند با حداکثر پنج سال سنوات ارفاقی بدون شرط سنی در صورت تقاضای کارکنان و موافقت دستگاه متبوع خود بازنشسته نماید. وی با بیان اینکه پاداش پایان خدمت این قبیل کارکنان بر اساس سی سال پرداخت خواهد شد افزود: حداقل سنوات قابل قبول برای استفاده بانوان شاغل از این حکم بیست سال بوده و حداکثر سنوات ارفاقی آنان پنج سال خواهد بود که پاداش پایان خدمت این قبیل کارکنان بر اساس سنوات خدمت قابل قبول آنان محاسبه و پردخت خواهد شد.
سخنگوی دولت درخصوص منبع تأمین مالی اجرای این قانون گفت: دستگاههای اجرائی مشمول این قانون مکلفند بار مالی ناشی از اجرای این قانون در سال 1386 را از محل اعتبارات سال جاری خود پرداخت نمایند. اعتبار مودر نیاز برای سالهای آتی در قوانین بودجه سنواتی کل کشور پیشبینی و تأمین خواهد شد.
دکتر الهام درخصوص وضعیت بازنشستگی پیش از موعد کارکنان مؤسسات و نهادهای عمومی غیردولتی افزود: بر اساس تبصره 3 این قانون شرکتهای دولتی و مؤسسات و نهادهای عمومی غیردولتی میتوانند صرفاً با استفاده از منابع مالی خود، کارکنان واحد شرایط خود را به نحو مقرر در این قانون بازنشسته نمایند.
سخنگوی دولت وضعیت بازنشستگی پیش از موعد این دسته از کارکنان دستگاههای دولتی را مشابه دیگر کارکنان دانسته و افزود:کارکنانی که به استناد این قانون بازنشسته میشوند از حقوق و مزایای سایر قوانین و مقررات که برای کارکنان بازنشسته در نظر گرفته شده است بهرهمند خواهند بود.
به گفته وی آییننامه اجرایی قانون بازنشستگی پیش از موعد کارکنان دولت حداکثر ظرف مدت سه ماه از تاریخ تصویب بنا به پیشنهاد سازمان مدیریت و برنامهریزی و وزارت رفاه وتأمین اجتماعی تهیه و به تصویب هیأت وزیران خواهد رسید.
نظر شما